pixel

NARUČITE SE NA PREGLED!

+385 1 20 80 328info@milicicdent.hr

milicic-dent-logo

Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb

FALI VAM ZUB ILI VIŠE ZUBI? NA PRAVOM STE MJESTU

Implantati

Zubni implantati najbolje su trajno rješenje za problem nedostatka zuba, a omogućuju dobru funkciju zagriza i vrhunsku estetiku osmijeha. Možemo ih opisati i kao naprave koje se ugrađuju u kost i zamjenjuju jedan ili više izgubljenih zuba. Također ,uz pomoću implantata možemo nadomjestiti i potpuni nedostatak zuba u čeljusti te takve terapije popularno nazivamo ALL ON implanto-protetske terapije.

Nazovite nas

+385 1 20 80 328

TKO JE KANDIDAT ZA ZUBNE IMPLANTATE?

Poliklinika Miličić Dent pruža rješenje za sve oblike bezubosti, a implantati se ugrađuju u slučajevima:

 • Nedostatka jednog ili više zuba
 • Kod potpune bezubosti
 • Kod osoba koje nisu u mogućnosti funkcionirati sa mobilnim zubnim protezama

Svaki pacijent koji ima nedostatak zuba kandidat je za ugradnju implantata, ali temeljiti pregled i dijagnostika ključni su koraci u određivanju implantološke terapije.

SPECIJALISTIČKI PREGLED

Specijalistički pregled u Poliklinici Miličić Dent pristupačan je za sve pacijente. Pregled usne šupljine obavlja naš specijalist oralne kirurgije dr. Marko Miličić koji zatim procjenjuje jeste li kandidat za implantološku terapiju i određuje vrstu terapije.

U Poliklinici Miličić Dent najčešće primjenjujemo All-on-4 implanto-protetsku terapiju kod potpuno bezubih pacijenata. All-on-4 je brza i minimalno invazivna metoda koja predstavlja najbrže trajno rješenje za potpunu bezubost u jednoj ili obje čeljusti.

Nazovite nas

+385 1 20 80 328

Nazovite nas

+385 1 20 80 328

U Poliklinici Miličić Dent najčešće primjenjujemo All-on-4 implanto-protetsku terapiju kod djelomično ili potpuno bezubih pacijenata. All-on-4 je brza i minimalno invazivna metoda koja predstavlja najbrže trajno rješenje za potpunu bezubost u jednoj ili obje čeljusti.

POTPUNI MAKEOVER OSMIJEHA U SAMO 24 SATA

All-on-4 terapija obavlja se pod lokalnom anestezijom uz moguću dodatnu primjenu svjesne sedacije ovisno o izboru pacijenta. Oralni kirurg vadi preostale zube te uklanja upalna tkiva, ciste i slično te potom nivelira greben kako bi dobio idealnu podlogu za ugradnju implantata.

Implantati-vizual

Zatim se ugrađuju 4 premium zubna implantata posebnim tehnikama – 2 implantata se ugrađuju ravno u prednji dio čeljusti, a preostala 2 bočno pod kutom kako bi se izbjegli spušteni sinusi u gornjoj čeljusti te ozljeda živca u donjoj čeljusti.

Na kraju se postavljaju posebne nadogradnje na implantate, tzv. multiuniti, u svrhu trenutačnog opterećenja implantata zahvaljujući primarnoj stabilnosti implantata. To nam omogućuje da se u roku od 48 sati postave fiksni zubi.

PREMIUM ZUBNI IMPLANTATI

U Poliklinici Miličić Dent ugrađujemo isključivo premium implantate brenda Nobel Biocare jer svojim pacijentima želimo pružiti najbolju kvalitetu i uslugu. Nove tehnologije i iskustvo terapeuta u implanto-protetskim zahvatima omogućuje gotovo trenutačno (imedijatno) opterećenje, odmah nakon njihove ugradnje. Zahvaljujući tome odmah se mogu postaviti fiksni  privremeni zubi što omogućuje pacijentima trenutnu funkciju i estetiku.

Prije-poslije
Prije-poslije

Premium implantati izrađuju se od pročišćenog titana te ne izazivaju alergijske reakcije jer ne sadrže alergijske metale dok kod nekih drugih manje kvalitetnih vrsta implantata komplikacije su moguće.

IZABERITE NAČIN PLAĆANJA

Kako bismo implantološke terapije učinili još pristupačnijima, nudimo mogućnost kartičnog plaćanja do 36 rata.

kartice

OMOGUĆITE SI OSMIJEH KOJI ZASLUŽUJETE I NARUČITE SE JOŠ DANAS NA SPECIJALISTIČKI PREGLED U POLIKLINIKU MILIČIĆ DENT

Nazovite nas

+385 1 20 80 328

  Ime i prezime

  E-mail

  Kontakt broj

  Kad Vam najviše odgovara da Vas kontaktiramo oko dogovora pregleda?


  Česta pitanja i odgovori

  Koje su sve prednosti zubnih implantata?
  • Omogućavaju potpuno prirodan izgled zubi.
  • Omogućavaju funkcioniranje protetskog rada kao da je riječ o prirodnim zubima.
  • Bolji prijenos opterećenja na kost i na cijeli žvačni sustav.
  • Usporavaju proces gubitka kosti i povlačenja zubnog mesa.
  • Mogu trajati doživotno uz redovitu oralnu higijenu, kontrolne preglede i dobro zdravlje pacijenta.
  • Nije potreban poseban protokol za održavanje oralne higijene. Pacijenti nastavljaju sa svojom uobičajenom rutinom četkanja zubi. Dovoljni su: četkica, pasta i konac za zube.
  • Brz oporavak i povratak u svakodnevni život.
  Je li ugradnja implantata bolan proces?

  Postupak ugradnje implantata potpuno je bezbolan proces. Zahvaljujući lokalnoj anesteziji, ali i svjesnoj sedaciji koju dajemo pacijentima postižemo bezbolnost operativnog područja kako pacijent ne bi osjećao nikakvu bol.

  Jesu li zubni implantati sigurni za zdravlje pacijenta?

  Zubni implantati koje koristimo u Poliklinici Miličić Dent izrađuju se od titana. To je biokompatibilan materijal koji ne izaziva alergijske reakcije i koje zdrav organizam ne odbacuje. Ima sposobnost odličnog prianjanja uz kost te omogućava zdravo srastanje s kosti.

  Koja je cijena zubnih implantata?

  U Poliklinici Miličić Dent cijena implantata ovisi o vrsti implantološke terapije. Koristimo najkvalitetnije materijale i vrlo veliku pozornost pridajemo kvaliteti stručnoga tima – njihovim specijalizacijama i edukacijama, kako bi naše terapije bile što sigurnije i uspješnije. Nudimo opciju plaćanja do 36 rata i time implantate činimo još pristupačnijima.

  Na što treba paziti nakon ugradnje implantata?

  Prvi i drugi dan treba ledom hladiti regiju gdje je ugrađen implantat te piti antibiotik ako oralni kirurg procijeni da je neophodno te izbjegavati krutu i vruću hranu. Preporučuje se mekša, pasirana i hladnija hrana, a šavovi, ako nisu stavljeni resorptivni šavovi (koji se sami razgrađuju) vade se na kontrolnom pregledu nakon 7 dana.